Добри решения за добри резултати.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Онлайн реклама

Изработка на сайтове и мобилни приложения, редизайн на страници, изграждане на електронни магазини и блогове, оптимизация за търсачки

Онлайн маркетинг

Планиране и провеждане на онлайн маркетингови кампании, анкетни проучвания, рекламни кампании в Google и Facebook, E-mail бюлетини

Печатна реклама

Дизайн на лого и фирмена идентичност, брандинг, печат и предпечат на визитни картички и всички видове рекламни материали

Специализирани услуги на студиото

Ние отлично познаваме важността на рекламата. Ето защо можеш да разчиташ на нас за планирането и провеждането рекламни кампании в Google, Facebook, YouTube, както и в специализирани новинарски сайтове и портали, с които си партнираме. Докато трае кампанията получаваш подробни отчети за резултатите и позиционирането спрямо конкуренцията.

Тъй като обръщаме внимание на всеки детайл, поверявайки уеб присъствието си на нас ти печелиш престиж и нови клиенти.

Изпрати запитване

И понеже не всичко е онлайн, услугите ни покриват и спектъра на традиционната реклама. Независимо дали става дума за изработване на флаери, плакати, каталози, фирмени презентации, визитни картички, или други рекламни материали, ние сме готови да помогнем.

Нашите експерти са гарант за оригинална визия, висококачествен печат, бързо изпълнение и изгодни цени.

Изпрати запитване

Всеки бизнес е различен и понякога изработката на чудесен уеб сайт не е достатъчна. Ето защо изработваме различни уеб приложения и уеб базиран софтуер, които помагат на теб и твоите клиенти.

Предлагаме и компилиране на готовите уеб приложения към мобилни такива, които да бъдат сваляни от потребителите на мобилни устройства с iOS (App Store), Android (Google Play Store) и Windows (Windows Marketplace).

Изпрати запитване

Електронната търговия бележи непрекъснат ръст в световен мащаб. Само през 2015-а година година оборотът на онлайн търговците в България надхвърли 5 млрд. лева. Искаш ли да бъдеш на гребена на вълната? Да превърнеш локалния си бизнес в регионален, национален, а защо не и глобален?

Освен изграждане и безупречна поддръжка, предлагаме още имплементиране на различни платежни методи и свързване на магазина с твоя складов и финансово-счетоводен софтуер.

Изпрати запитване

Други услуги

Професионална изработка и поддръжка на профили в социални мрежи, популяризация и реклама

Създаване на личен блог и интерактивно портфолио със собствен домейн и уникален дизайн

Редизайн на вече съществуващи интернет страници, поправка на грешки в изходния код и SEO оптимизация

Дизайн на лого и корпоративна идентичност, копирайтинг услуги, брандиране на рекламни материали

Имаш допълнителни въпроси?

Ние сме винаги готови да ти отговорим

ФОРМА ЗА КОНТАКТИ